Har du brug for hjælp?

Star Wars-krus

249 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
"May the force be with you": Dette Star Wars-krus er til de Jedis, der befinder sig i ens omgangkreds! Helt uden at bruge en ske bliver der rørt rundt i ens kaffe eller te. Dette kan kun betyde at "the force" er med en - og at kruset drives af en batteriladet mekanisme. En alt for fed gaveide til dem med en Jedi i maven!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Darth Vader bruger med sikkerhed ikke andre kaffekrus end dette! Kun dette Star Wars-krus er godt nok til den frygtede Sith, som skifter side to gange i løbet af Star Wars-filmene. Alle og enhver kender garanteret en Star Wars-fan, som ville elske at drikke sin kaffe eller te af dette smarte og selvomrørende krus. Udover et flot design, så vil dette krus og dens vilde "force", som selv kan røre rundt i kruset (med lidt hjælp fra batteriet) betage alle og enhver, lige meget hvor man har det med. Dette vil ikke kun gøre det nemmere at få en lønforhøjelse igennem hos chefen, det vil også få lillebror til at låne dig sine lommepenge! Det er og bliver et must med stort M for vaskeægte Star Wars-fanatikere. May the force be with you!

Detaljer

  • Beskrivelse: officielt licenseret selvomrørende krus med skriften fra Star Wars "The force is strong with this one"
  • Brugsanvisning: batteriedrevet mekanisme, der aktiveres ved at trykke på knappen på den øverste kant af hanken med låg
  • Bemærk: bruger 2 stk. AAA-batterier (ikke inkl.)
  • Mål: 14 x 11 cm
2023-09-22T15:12:22+00:00