Har du brug for hjælp?

Star Wars-grilltang med lyd

385 kr
Inkl moms
- +
Må pølsen være med dig! Denne grilltang er den ideelle gaveide til alle Star Wars-fans - den ligner ved første øjekast et lyssværd og de seje lydeffekter er en feature, der helt sikkert vil imponere gæsterne. Det måske bedste værktøj du kan tænke dig, når det kommer til at vende pølser og bøffer på grillen.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Når man står ved grillen, kan udtrykket the Dark Side pludselig få en helt ny betydning, for det gælder selvfølgelig om at vende bøfferne, så der ikke bliver nogen dark side. Og det kan du så passende gøre med denne geniale grilltang, hvis designer er blevet inspireret af Star Wars-universet og derfor har skabt et mini-lyssværd med en praktisk funktion. Det røde hylster er selvfølgelig både et optisk highlight, men det kan også holde sammen på tangen, så den fylder mindst muligt i køkkenet.
Ved grillen kan du trække hylsteret af og med elegante bevægelser vende kødet, mens du tænder for de seje lydeffekter. Så er der garanti for ekstra opmærksomhed fra gæsterne, der helt sikkert vil se nærmere på den praktiske gadget. Med to AAA-batterier kan du kæmpe mod mørkets kræfter ved grillen.

Hvis du er på udkig efter den perfekte gave til en Star Wars-fan, som også elsker at grille, er denne fine grilltang formet som et lyssværd med lydeffekter lige i skabet. Modtageren vil helt sikkert blive overrasket over det geniale design og straks tænde op i grillen, så tangen kan tages i brug.

Detaljer

  • Beskrivelse: Star Wars-grilltang med lydeffekter, bruger 2 AAA-batterier (medfølger)
  • Materiale: plastik
  • Mål: ca. 57 cm
  • Bemærk: Må kun vaskes op i hånden
2020-12-05T06:29:06+00:00