Har du brug for hjælp?

Spyd med myrer til pindemadder

85 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

De klassiske spyd til pindemadder er fortid - nu er der kommet nye boller på suppen eller rettere myrer på tallerkenen. Under disse fine spyd er der en forvokset myre, og de kan jo bekendt bære mange gange deres egen vægt, så der er bare at sætte en god mad på og servere dem i flok. En sjov og dekorativ gaveide, der helt sikkert bliver et hit til næste fest.

Other customers bought

Beskrivelse

Nej det er ikke gigantiske myrer, der er ved at stikke af med maden! De sorte insekter er bare spyd, der holder fast på de små pindemadder. De kan klare både madder, ost, frugt eller hvad, du ellers måtte have lyst til at servere for gæsterne, og de står stabilt på tallerkenen. Du vælger selv, om du vil stille dem på benene, eller vende dem, så maden er nederst - lige meget hvad vil de helt sikkert ikke gå ubemærket forbi hos gæsterne.
I pakken er der 20 spyd, og de kan bruges igen og igen. Bare kom dem i opvaskemaskinen efter brug og straks er de klar til endnu en fest med masser af lækker mad.
Hvis du kender en, der har en forkærlighed for krablende dyr, er denne gaveide helt perfekt. De fine spyd kan gives i mange anledninger, og de vil sørge for overraskede blikke fra gæsterne, der vil more sig over det anderledes design. Alt i alt en praktisk og sjov gaveide, som både unge og ældre vil sætte pris på.

Detaljer

  • Beskrivelse: pakke med 20 spyd til pindemadder, med sorte myrer, må komme i opvaskemaskinen
  • Materiale: plastik
  • Mål: ca. 5 x 2,9 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-04T10:36:52+00:00