Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller drag & drop
Quality of selected imagel

Sparedåse med personligt billede

109 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Drømmer du ofte om lidt ekstra penge og midler mellem hænderne? Måske de skulle bruges på den rejse, du tænker på at tage, de par sko, du føler, at din garderobe mangler eller den ekstra gode fødselsdagsgave til dit barn. Lad opsparingen begynde! En opsparing er genial, for den giver dig mulighed for at opnå nogle af de ekstra goder i hverdagen, du måske ellers bare drømmer om. Denne gave giver dig motivation til at smide de ekstra penge ned i sparedåsen, hver gang du kan.

Other customers bought

Beskrivelse

Begynd din opsparing, og inden du ser dig om, vil der pludselig være penge nok til at gøre nogle af de ting, du før har drømt om - hvad end det handler om en gave til en, du holder af, en gave til dig selv eller måske noget større såsom en fin taske eller en rejse. Det handler bare om at spare nok penge op.

Denne gaveide kan give dig masser af motivation, især hvis du lader sparedåsen blive trykt med et personlig billede, du selv vælger, som er en del af motivationen for dig. Hvis du drømmer om en rejse, så find et flot billede med palmetræer. Hvis du drømmer om en fantastisk gave til dine børn, så skal du selvfølgelig finde et fint billede af dem og bruge det på sparedåsen. Valget er dit!

Detaljer

  • Beskrivelse: sparedåse med billede trykt på af eget valg
  • Materiale: keramik og gummi på undersiden
  • Mål: Ø 8 cm, højde 9 cm
  • Bemærk: billedet der benyttes på sparedåsen er 20 cm langt.

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-24T06:50:46+00:00