Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Space Gun-nøglering

49 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Skal der bekæmpes aliens eller zombies? Eller føler du også, at det en gang imellem kan være svært at finde nøglehullet i hoveddøren? Måske især efter et par drinks, når man kommer hjem sent om aftenen, hvor det er mørkt uden for, og man skal låse døren op, men pludselig synes det umuligt at åbne døren? I så fald er denne Space Gun-nøglering en sikker vinder. Det er nemlig en LED-nøglering, der kan lyse!
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Denne LED-nøglering ligner noget, som er taget fra en fjern galakse eller ud af en science fiction-film, men den findes faktisk på vores lille jord, og ikke nok med at den bogstavelig talt er spacy, så er den også super praktisk. Udover dens sjove udseende som Space Gun, så kan den nemlig lyse og larme - disse to funktioner er helt sikkert og vist noget, som i hvert fald drenge vil elske; ting der kan lyse og larme, og samtidig er formet som en lille Space Gun, er klare vindere.
Den siger lyde som en Space Gun, når man trykker på den og den lyser, hvis man for eksempel skal finde nøglehullet, når man kommer sent hjem og har problemer med at åbne døren, fordi det er mørkt. Her viser den seje Space Gun-nøglering sig at være yderst praktisk. Nøgleringen vil også skabe lidt ekstra leg og spas i ens hverdag, og bringe smilet frem på dem, der ser, når man hiver sit nøglebundt frem.

Detaljer

  • Mål: 5 x 4 x 2 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-18T22:56:40+00:00