Har du brug for hjælp?

Sort rygsæk med initialer

345 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Hvis du er til lækkert og oldschool design som også er praktisk, så skal du selvfølgelig have fingrene i denne lækre rygsæk med initialer. En rigtig fed gave til teenageren, til hipsteren og til dem, der sætter pris på, at de praktiske ting i hverdagen også har et lækkert design.
345 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Komfortabel, elegant og original - alt det er denne rygsæk og så kan den (næsten som det vigtigste) blive til en meget personlig rygsæk, når fødselsdagsbarnets initialer er blevet skrevet på.
Du skal videre fra cafeen til universitetet til dagens første forelæsning, eller fra kontoret og til træning efter arbejde. På grund af denne fede rygsæk kan du have din laptop, bøger, papirer og træningstøj med. Så kommer du fra sted til sted med komfort, stil og et personligt præg!
<
Den rummelige polyester-rygsæk har en lille lynlåslomme foran og to indvendige lommer til småting som nøgler, tyggegummi, mobiltelefon osv. Det store rum, hvor der er et polstret rum til din laptop, kan lukkes til ved at trække i snoren og så foldes låget nedover og lukkes med magnet. Rygsækken er behagelig at have på grundet de polstrede og justerbare stropper.

Denne sorte rygsæk med initialer er en betænksom gave, som vil gøre unge som gamle glade - især hvis de er til oldschool design. Til den store dreng, der skal starte i gymnasiet, eller den voksne mand, som skal have en anderledes og praktisk fødselsdagsgave.

Detaljer

  • Beskrivelse: rygsæk med magnetisk lukning, lynlåslomme på forsiden, 2 inderlommer,   polstret rum til din laptop,   polstring i ryggen, justerbare, polstrede og forstærkede stropper
  • Materiale: 100 % polyester
  • Kapacitet: 21 l
  • Mål: 29 x 46 x 16 cm
2020-11-28T20:56:06+00:00