Har du brug for hjælp?

Sølv billedramme med indgravering

Fra: 259 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Et særligt øjeblik mellem to mennesker, fanget på et smukt billede, skal også sættes i den perfekte ramme. Denne fine, forsølvede billedramme med en personlig indgravering kan være med til at bevare det helt specielle øjeblik fra bryllupsdagen, så i hver dag kan se på det og tænke tilbage på den store dag.
  

* Skal udfyldes

259 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Hvis du leder efter en virkelig flot, betydningsfuld og anderledes gaveide så har du fundet den. Den smukke billedramme i sølv med indgravering, vil få et af dine vigtigste billeder til at stå virkelig flot frem på kommoden og give dig mulighed for at se på et af dine dejlige minder hver dag! Dit flotte og kunstneriske fotografi fra brylluppet, den store fødselsdag, dit jubilæum eller fra ferien kommer kun til at se endnu flottere ud, når det kommer op at hænge i den smukke billedramme med personlig indgravering.

Det her en fantastisk fin, praktisk og dejlig gave, der egner sig til at markere store og vigtige dage. Den personlige indgravering kan være på helt op til 40 tegn, så I kan f.eks. få jeres navne og bryllupsdag skrevet på (så er der også mindre sandsynlighed for, at der er nogen, der glemmer datoen). Nu kan de fine minder komme frem at stå, så I sammen kan mindes den store dag, hver dag.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem mat sølv eller blank sølv
  • Størrelser: 10 x 15 cm eller 13 x 18 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn ved indgravering eller udelukkende store bogstaver, da de tager for meget plads!

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem mat sølv, blank sølv og to forskellige størrelser
  • Bemærk: brug ikke specialtegn ved indgravering

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem mat sølv, blank sølv og to forskellige størrelser
  • Bemærk: brug ikke specialtegn ved indgravering
2023-12-01T06:59:29+00:00