Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller drag & drop
Quality of selected imagel

Solskærm til bilruden med eget billede

129 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Solskærmen til bilruden er en praktisk gave, der holder bilen kølig selv på de varmeste dage! Men den er ikke bare praktisk, gaven kan gøres helt personlig med et billede - der er ingen der vil have den samme solskærm som dig! Med solskærmen er I godt rustet til de varme sommermåneder og bilferien sydpå.

Other customers bought

Beskrivelse

Med den her gave er du sikker på, at sommeren i bilen bliver lettere at komme igennem! Du behøver ikke at tænke på at finde en parkeringsplads i skyggen, solskærmen skal nok sørge for, at bilen er til at være i, når I skal køre videre.

Solskærmen til bilruden kan gøres 100 % personlig med et af dine yndlingsbilleder, og så er den så praktisk lavet, at man stadig kan se igennem og ud på alt det, man kører forbi på turen.
Det er en virkelig praktisk og unik gave, der sikrer jer behagelige bilture hen over den varme sommer! Udover at solskærmen er praktisk, så ser det jo også bare rigtig godt ud med et personligt og unikt præg i bilen; du skal bare vælge et dejligt øjebliksbillede af familien, hunden, den sidste ferie, det er kun din egen kreativitet der sætter grænsen.

Solskærmen vil ende med at være præcis lige så personlig, som du vælger at gøre den. Perfekt gave til familien, der elsker at tage på bilferie!

Detaljer

  • Beskrivelse: 1 stk., leveres med 2 sugekopper til montering
  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål: 39 x 45 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-19T12:39:34+00:00