Har du brug for hjælp?

Solcelleoplader formet som en solsikke

499 kr
Inkl moms
- +
Denne solsikke skal ikke vandes. Hvis du bare sørger for, at den får rigelig med sollys er den praktiske oplader tilfreds. Med denne miljørigtige oplader kan man bruge solens energi til at lade smartphones, tablets og lignende op. En perfekt gave til den miljøbevidste forbruger. Giv denne bæredygtige blomst til en, du holder af - så er der grøn strøm på vej i rigelige mængder.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Solcelleopladeren kan pynte i vindueskarmen, på altanen eller i haven - ja, den kan faktisk "plantes ud" hvor det skule være, så længe den får nok sollys. Det moderne design med den hvide skjuler, to grønne blade og det store solcellepanel i "blomsten" gør denne gaveide til et lækkert element i stuen eller soveværelset, og tiltrækker med garanti gæsternes opmærksomhed. Denne plante kan dog meget mere end bare at se godt ud! To LED-lys viser hvornår det 2.500 mAh stærke litiumbatteri er opladet, og med en ydelse på 5 V og maks. 1.000 mA kan der lades op ved hjælp af den medfølgende USB-ledning. Både smartphones, iPods, tablets osv. kan få fornyet grøn energi fra denne innovative gaveide.
En miljørigtig gave til alle, der gerne vil spare lidt på strømmen og i stedet udnytte solens energi. Hvis du kender en, som går meget op i bæredygtighed, er dette den ultimative gave - og modtageren vil helt sikkert være dig evig taknemmelig for denne anderledes blomst.

Detaljer

  • Beskrivelse: inkl. genopladeligt litiumbatteri på 2.500 mAh output 5 V/ maks. 1.000 mA USB-ind- og udgang - status for opladning af batteriet vises ved hjælp af 2 LED-lys
  • Materiale: plastik
  • Mål: 23 x 10 x 10 cm
2020-11-25T23:59:54+00:00