Har du brug for hjælp?

Snittekniv med indgravering

145 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

For alle, der elsker naturen, findes der ikke noget bedre end at snitte små figurer eller lignende ud af grene, som man finder i skoven. Især børn synes, det er interessant at skabe noget nyt, men det kræver naturligvis det rette værktøj - derfor er denne snittekniv perfekt. Den er specielt udviklet til børn, så de ikke kommer til skade, mens de snitter.

145 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Nu kan alle børn blive lige så ferm til at snitte figurer som Emil fra Lønneberg - men dog uden at det skal ses som en straf.
Denne fine kniv er designet specielt til børn, så de kan lære at snitte i træ, uden at du skal bekymre dig om deres sikkerhed. Så kan du med god samvittighed sende dine børn væk fra computeren og ud i skoven, så de kan få lidt jord under neglene og lave deres eget legetøj.

Snitteknivens skaft er lavet af bøgetræ og fastgørelsesringen gør, at klingen ikke klapper ind og på den måde kan være til fare for brugeren. Kniven er smukt forarbejdet, ligger godt i hånden og der er garanti for højeste sikkerhed for børnene. Den rustfri og runde klinge gør det sikkert for børnene at snitte i træ, dog anbefales det, at kniven anvendes under opsyn af voksne.
Gør den fine snittekniv ekstra personlig ved at få indgraveret modtagerens navn i skaftet og overrask en lille spejder eller naturelsker med denne flotte snittekniv. En sød og praktisk gaveide, som helt sikkert falder i god jord.

Detaljer

  • Bemærk: da der indgraveres i træ, som er et naturprodukt, kan indgraveringen være ujævn - der kan bruges maks. 20 tegn og der må ikke anvendes specialtegn
2020-11-25T18:57:34+00:00