Har du brug for hjælp?

Sneakers-sokker - Blå

75 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Hvis far igen i år ønsker sig "sokker og rødvin" til jul og fødselsdag, så pift tingene lidt op og giv ham et par sneakers-sokker, som med garanti vil få ham til at spærre øjnene op. Sokkerne fås nemlig i flotte farver, der med garanti vil fungere som et farverigt blikfang for alle omkring ham. Køb et par i hver farve, så har han lidt at skifte imellem alt efter humør.

Other customers bought

Beskrivelse

Sneakers er nok noget af det mest behagelige man kan gå rundt i, så det er ikke så underligt, at de er det helt store hit blandt de unge og modebevidste. Det er dog ikke altid at de unges forældre helt kan forstå trenden, men mon ikke de forstår disse sjove sneakers-sokker, som fås i alle regnbuens farver? Om du vælger rød, grøn, blå eller pink, så vil disse sokker med garanti skabe opmærksomhed og være en samtalestarter ved alle lejligheder.
Disse sokker er en sjov gaveide. De ligner rigtige sneakers og vil helt sikkert give et smil på læben, når de pakkes ud. Derudover er de lige så behagelige at have på som skoene, men uden at have snavs nedenunder sålerne, så man ikke slæber skidt og snavs ind på de fine tæpper. Giv et par til mor og et par til far i adventsgave eller i julegave. De vil måske ikke have dem på til deres fineste puds, men de bliver lynhurtigt favoritten indenfor hjemmets fire vægge, når det er komforten, der er i højsædet.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem grøn, rød, blå og pink
  • Materiale: 85 % bomuld, 10 % polyamid (nylon), 5 % elastan
  • Mål: one size (UK 3-7/EU 35,5-41)

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-19T14:02:40+00:00