Har du brug for hjælp?

Snapseglas designet som julekugler

135 kr
Inkl moms
- +
December måned - er du klar til alle julefrokosterne? Det bliver du med de flotte, farverige snapseglas, der er designet som julekugler. Med et lille lager af dem her er du sikret værtsgaver til alle julefrokosterne! Der kan fyldes snaps i de små julekugler, og så kan der skrues låg på, så hvis det er dig, der skal have snapsen med til frokosten, så er det her en sjov måde at gøre det på!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Snapseglas kan man få i alle former og afskygninger, men de her bringer virkelig julestemning til frokostbordet. De farverige snapseglas er nemlig designet som julekugler. Det design giver dig rigtig mange muligheder: De kan bruges som pynt på juletræet eller i juledekorationen, du kan for-skænke snaps, skrue låget på og stille en julekugle ud for hver kuvert, eller de kan bruges som lommelærker. De seks snapseglas er produceret i fødevaregodkendt plastik, så der sker ikke noget, hvis kuglen skulle smutte ud af hånden og ned på gulvet - og hvis låget stadig er skruet på, så mister du heller ikke én eneste dråbe snaps.
Hvis du tager de farverige snapseglas med til julefrokosten, er du sikker på at bringe ekstra julestemning til bordet og endnu mere farve, sjov og ballade. Rigtig fin værtsgave eller sjov spilgave til juleaften - der vil blive kæmpet om at få fingre i dem!

Detaljer

  • Beskrivelse: snapseglas i 6 forskellige farver med skruelåg
  • Materiale: plastik, fødevaregodkendt
  • Mål: 5,5 x 6,5 cm
  • Bemærk: ikke egnet til opvaskemaskine eller mikroovn
2020-12-01T20:45:21+00:00