Har du brug for hjælp?

Smykkeskrin med spejl

Fra: 859 kr
Inkl moms
- +
Smykkeskrin - en klassiker og især på pigeværelset. Smykkeskrin fås i et hav af størrelser, farver og udgaver, og dets egentlige formål er selvfølgelig at være et sikkert opbevaringssted for dine værdigenstande. Derudover er et smykkeskrin også en smart måde at holde styr og orden på ting og sager såsom smykker. Dette smykkeskrin er i den flotteste lyserøde farve og en rigtig klassisk ide til både piger og kvinder, der er vilde med smykker. Smykkeskrinet fås i grøn, hvid eller pink.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

De fleste kvinder elsker enhver form for udsmykning, men frem for alt: smykker! Brugen af smykker går tilbage til begyndelsen af menneskeheden! Allerede for 100.000 år siden er der beviser på, at folk prydede og udsmykkede sig med pynt fra naturen såsom skaller, dyretænder, ben endda metalperler og rav.

I nutiden er der uendelige muligheder for at dekorere og udsmykke sig selv, og det gør kvinder det stadig i. Derfor er et smykkeskrin en meget fin samt brugbar gave, for smykkeskrinets egentlige formål er selvfølgelig at være en hemmelig boks, der passer på alle dine værdigenstande og smykker. Derudover gør det jo ikke noget, hvis smykkeskrinet også er fint, ligesom dette. Dette smykkeskrin fås i tre farver - hvid, lyserød eller grøn. Inde i smykkeskrinet er der et spejl og smykkeskrinet er også betrukket med blødt fløjl inden i. En praktisk gaveide til alle kvinder, der er vilde med smykker og fine ting

Detaljer

  • Varianter: hvid, grøn eller pink
  • Beskrivelse: lyserødt, fint smykkeskrin med spejl inden i
  • Materiale: MDF-lakeret
  • Mål: 22 x 14 x 8,3 cm
2020-11-26T19:34:55+00:00