Har du brug for hjælp?

Smartphonestyret papirfly

429 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Nu kan dit papirfly få sig noget af en opgradering! På med motoren og forbind den til din smartphone, så kan du styre flyet og tage det ud på en flyvetur i området. Et smartphonestyret papirfly er en kanon gaveide til alle børn og barnlige sjæle, der har en smartphone og hang til papirfly, og som går rundt med en lille amatørpilot i maven.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Med Power Up 3.0 er det nu muligt at holde papirflyet i luften i 10 minutter istedet for de to sekunder, som nærmest kun er et blink med øjet. Det eneste du skal bruge er en smartphone med bluetooth og så er flyet klar til afgang. Det er næsten ikke til at tro! Tag et skarpt sving til højre eller lav et styrtdyk - det er altsammen let som en leg med den intuitive smartphone-styring. Sådan gør du: sæt samlesættet med den yderst robuste mini-fremdrift til papirflyet fast på flyet, download den dertilhørende app og fly afsted ved hjælp af den nyeste bluetooth-teknologi. Der er både et level til begyndere og øvede, så der er ingen, der kommer til at kede sig! Efter de 10 flyvende minutter lades flyet op igen via en USB-indgang og inden for kort tid er flyet klar til afgang igen. Selv slemme styrt kan ikke tage livet af dette utrolig robuste papirfly. Dette er den næste generations papirfly og er egnet til både iOS- og Android-telefoner. En fantastisk gaveide til små såvel som store piloter!

Detaljer

 • Brugsanvisning: Smartphone-App: BluetoothSMART seamless connection modus til begyndere og øvede
 • Bemærk: egnet til følgende Apple-smartphones
  Optimalt: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus
  Begrænset: iPad 3. gen. eller (med Retina-Display), iPad Air, iPad Mini, iPad Mini med Retina-Display
 • Bemærk: egnet til følgende Android-smartphones:
  Android-version 4.3 eller nyere, understøtter Bluetooth Smart, Gyroscope (valgfrit, for bedre flykontrol)
  Optimalt: Sony Experia Z2, Samsung Galaxy S3 (version 4.4), Samsung Galaxy S4 (version 4.4), Samsung Galaxy S5 (version 4.4), Samsung Galaxy Note 2 (version 4.3 eller nyere), LG Nexus 5 (version 4.3 eller nyere), LG G2 (version 4.3 eller nyere), HTC ONE XL (version 4.3 eller nyere), HTC ONE M7 (version 4.3 eller nyere), HTC ONE M8 (version 4.3 eller nyere), Moto G (version 4.3 eller nyere), Motorola Droid Maxx (version 4.4), Google Nexus 7 (2013) (version 4.3 eller nyere)
  Begrænset: Moto X (version 4.4)
 • Bemærk: understøttes IKKE af følgende Android-smartphones (eller er ikke er blevet testet):
  Samsung Galaxy Note 3, Moto E, Sony Ericson Experia Z, One Plus One, Nexus 10, Galaxy S4 Mini Bemærk: understøttes IKKE på følgende modeller iPhone 3G, iPhone 3GS eller iPhone 4, iPad (original) eller iPad 2, iPod touch ældre end den 4. generation, iPod nano, iPod shuffle eller iPod classic, alle andre mobiltelefoner inklusiv ældre android-modeller (ældre end 4.3), Windows-mobiler, Symbian, BlackBerry, Palm osv.
2020-11-25T23:22:52+00:00