Har du brug for hjælp?

Skrin til barnets mælketænder

165 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Den første rokketand er et vigtigt og stort øjeblik for alle børn. Efter lang tid, som ingen ende vil tage, falder tanden endelig ud og den skal selvfølgelig vises til alle og enhver - om de vil se den eller ej. Det er derfor vigtigt, at have et godt sted at opbevare den. Et opbevaringsskrin til barnets mælketænder er derfor en uundværlig genstand. Måske kunne det være en gave fra Tandfeen?

Other customers bought

Beskrivelse

Det lille opbevaringsskrin til barnets mælketænder er den bedste gaveide til et stolt barn, som lige har tabt sin første tand. En så lille tand kan let gå hen og blive væk, så det er en god ide at finde et godt sted at opbevare den. Med et opbevaringsskrin til barnets mælketænder kan forældrene sørge for at holde de tabte tænder samlet og det stolte barn kan fremvise dem ved enhver lejlighed, når bedsteforældre og andre heldige tilskuere kommer på besøg.
Skrinet er lavet i et stilfuldt design, men også tilpasset et barns smag. På låget er der en lille bjørn og seks stjerner, og på engelsk står der skrevet "Min første tand" på skrinets låg. Indeni er skrinet fyldt med dejlig dybblå fløjl, hvor tænderne kan ligge trykt og godt. Skrinet er lavet til børn og er derfor den helt rigtige gave til dem, som går rundt med en rokketand!

Detaljer

  • Beskrivelse: sølv skrin med motiv, blåt fløjl indvendig, leveres i en grøn pose
  • Mål: 5,5 x 4,5 x 1,5 cm
2023-12-01T07:48:52+00:00