Har du brug for hjælp?

Skrabekort i plakatformat

259 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Stykke for stykke kan man opdage verden og få lyst til at opleve endnu mere. Dette skrabekort er en oplagt gave til rejselystne, eventyrerer og opdagere. Det vil med sine forskellige farver være en inspiration, når det hænger på væggen, der hvor man har valgt at hænge det og skabe stor inspiration til den næste rejsedestination. Man kan med det store skrabekort i plakatformat holde styr på alle sine rejsedrømme- og mål.

Other customers bought

Beskrivelse

Hold overblikket over den store, vide verden. Verdenskortet fungerer nemlig sådan, at det til at starte med er flot og guld over det hele, men når du så begynder at skrabe de allerede besøgte destinationer, så skifter verdenskortet farve og bliver endnu mere dekorativt. Et skrabekort i plakatformat er super dekorativt at have hængende på sit værelse eller i sit hjem, og man kan altid blive inspireret til sin næste rejsedestination, når man kigger på kortet. Plakaten er 81,9 x 58,2 cm og har derfor en god størrelse som vægdekoration.
Dette verdenskort er en oplagt gaveide til dem, der elsker at rejse og aldrig kan vente med at opleve mere af vores fantastiske verden. Både børn såvel som voksne og selvfølgelig teenagere kan bruge dette kreative og inspirerende verdenskort.

Detaljer

  • Mål: 81,9 x 58,2 cm
2023-12-01T07:29:55+00:00