Har du brug for hjælp?

Skoformet æske til første tand og hårlok med indgravering

259 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

I denne gave gemmer der sig to små yndige æsker. De er forsølvet og formede som to små babysko. Den ene har lyserøde snørebånd, den anden har lyseblå snørebånd. På den ene står "My First Tooth", og på den anden "My First Curl". Begge æsker har små låg, man kan tage af. Desuden kan du indgravere et navn på hver af krukkerne, der vil blive indgraveret på den ene side af skoen. Du har op til 10 tegn til rådighed. Perfekt gaveide til babyshower, som barselsgave, eller til dåbs- eller navngivningsfesten.

259 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Har du en veninde, der venter en baby? Eller leder du efter den allersødeste og mest perfekte gave til en dåbsfest eller navngivningsfest? Så er denne gave perfekt! I denne gave får du et sæt med to mini babysko, der er forsølvede. De fungerer som små æsker med dertilhørende låg. På den ene æske, der har blå snørebånd, står der "My First Tooth" og på den anden æske med de lyserøde snørebånd står der "My First Curl". De små tekster er omkranset af et lille hjerte. På den anden side af skoen kan du indgravere et navn på op til 10 tegn, som også vil stå i et fint hjerte.

krukkerne er selvfølgelig beregnede til, at babys første mælketand og hårtot skal opbevares i krukkerne, så de heldige forældre for evigt kan gemme de små ting og have dem som fine minder.

Detaljer

  • Beskrivelse: sæt med "My First Tooth"- og "My First Curl"-æske
  • Materiale: højglans forsølvet
  • 2 x lyserøde snørebånd og 2 x lyseblå snørebånd
  • Mål: 6 x 3,5 x 3,7 cm
2021-06-21T09:54:48+00:00