Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller drag & drop
Quality of selected imagel

Skifertavle med personligt billede

299 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne gaveide er en af dem, der vil give en rigtig "wow"-følelse, så snart den bliver åbnet. Bag gavepapiret gemmer sig nemlig en flot, mørk skifertavle i målene 20 x 30 cm. På den plade kan du vælge dit eget billede, som vil blive printet på pladen. Pladen indeholder også to små holdere, der gør, at pladen kan stå af sig selv, for eksempel på en hylde eller en reol, og derved vil den pynte og give et personligt twist til din indretning.

Other customers bought

Beskrivelse

Er du gået død i de klassiske rammer, hvor du selv skal indsætte et billede og så vælge, om du vil stille rammen på en flade eller hænge den op på væggen? Nu får du en helt anderledes form for ramme med billede i. Denne gave indeholder nemlig en skifertavle, som med sine 20 x 30 centimeter gør en flot, mørk og naturlig figur i enhver indretning.

Du kan vælge dit helt eget, personlige yndlingsbillede, om det er af dit søde kæledyr, din mor, din bedste veninde eller din guldfisk. Det billede vil så blive printet på pladen, inden det endelige resultat bliver sendt mod dig. Det gør så, at du får en helt personlig og anderledes gave at give til en, du holder af, og en du synes, fortjener noget specielt. Gaven er især oplagt til fødselsdage, konfirmation eller måske som en anderledes gave til mors dag?

Detaljer

  • Beskrivelse: inklusiv holder
  • Mål: ca. 20 x 30 cm
  • Bemærk: da skifer er et naturprodukt kan udfaldet variere
  • Da kanterne på produktet kan være udjævne, anbefales det ikke at placere tekst/billede helt ud til kanten 

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-20T23:54:13+00:00