Har du brug for hjælp?

Sjovt teæg

Fra: 85 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Folk som kan lide te, vil elske denne gaveide! Her er et sjovt teæg, der er nemt at bruge og som samtidig ser pænt ud. En rigtig god gaveide, der sørger for at eftermiddagsteen smager ekstra godt for din mor, bedstemor eller kollegaen, der elsker en god kop te.

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Der findes dem, som er lige så afhængige af deres daglige kopper te, som dem, der bare ikke kan leve uden deres kaffe. Til dem har du her et sjovt teæg, som fås i forskellige figurer. Der kan vælges mellem en robot og en bjergbestiger, og uanset, hvilken man beslutter sig for at give til en, man holder af, vil de helt sikkert glæde sig over denne kreative og originale gaveide! De søde teæg ser rigtig sjove ud i glas, men kan naturligvis også bruges i både kopper og krus. Teægget filtrerer teen rigtig godt, så den kommer til at smage rigtig lækkert. Det er den sidste lille detalje, der gør en kold dag helt perfekt, når man kommer ind i varmen med en kop varm te, et sjovt teæg og en lækker, velsmagende - og velfiltreret - te. Og det er uanset om man bruger mælk, sukker eller begge dele!
Denne gaveide er en sød og praktisk gaveide, der er oplagt som fødselsdagsgave eller "bare fordi"-gave til en tedrikker, der fortjener lidt ekstra sjov og glæde i hverdagen.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem robot og bjergbestiger
  • Mål: 9 x 7 x 3 cm

Detaljer

  • Variant: bjergbestiger
  • Mål: 9 x 7 x 3 cm

Detaljer

  • Variant: robot
  • Mål: 9 x 7 x 3 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T23:41:31+00:00