Har du brug for hjælp?

Sjovt kunstprint - Slow dance

275 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Super sød men også en anelse creepy - sådan kan man vist bedst betegne et dovendyr. På denne fine plakat ser det lille dyr dog yderst tilforladeligt ud, og det har endda fået en butterfly på, hvilket passer teksten ovenover, for der er ingen tvivl om, at den søde fætter er klar til "slow dance". Overrask din yndlingsdansepartner med denne farverige og dekorative plakat, som slet ikke er til at stå for.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvem kan sige nej til de nuttede øjne? Det søde dovendyr er ikke til at stå for og de skønne farver kan lyse ethvert rum op. Designeren af dette kunstprint har haft sans for detaljen og kombineret en abstrakt fortolkning af et lille dovendyr med en iøjnefaldende blå butterfly på en laksefarvet baggrund med den passende tekst "I want to slow dance with you". Man kan næsten se glæden i dovendyrets øjne, og hvor meget den lille ven vil danse tæt med sin elskede.

Plakaten er jo nærmest en anderledes kærlighedserklæring i sig selv, så hvorfor ikke overraske din partner med det fine motiv. Det søde budskab er i hvert fald ikke til at tage fejl af, så mon ikke kunstprintet får en æresplads i hjemmet.
Plakaten er i A3 og trykt på papir af høj kvalitet og med struktur i overfladen. Plakaten kan gives i mange anledninger og hvad enten du giver den i indflyttergave, til en fødselsdag eller "bare fordi", vil modtageren helt sikkert elske det nuttede dovendyr.

Detaljer

  • Materiale: papir af høj kvalitet med struktur
  • Mål: 42 x 29,7 cm (A3)

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-06-14T00:40:39+00:00