Har du brug for hjælp?

Sjove billedrammer

Fra: 59 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Det her er den helt rigtige gave til din veninde eller søster, der synes det er sjovt med fine og anderledes gadgets i hjemmet. Med de originale billedrammer kan du have dine yndlingsbilleder stående fremme. Rammerne vil være med til at gøre dem mere dekorative og der vil blive taget et ekstra kig på dem! En sjov og anderledes gaveide!

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Her kommer en hilsen fra en svunden tid: De sjove billedrammer er et ekstra kig værd og vil være med til at give dine yndlingsbilleder et nyt udseende, der leder tankerne hen på forskellige tidsepoker.
Den gyldne billedramme vil lede tankerne hen på rokokotid og portrættet af din mor vil få et helt nyt og sjovt udtryk i den flotte og overdådige ramme. TV-rammen vil få dig til at tænke på en tid ikke så langt væk, hvor "lidt" større fjernsyn var det, man skulle have. Den fede ramme vil med sikkerhed give jer noget at tale om! Disketten vil gøre din ven med trang til oldschool EDB/IT en lille smule nostalgisk, og billedet af ham foran sin gamle Commodore 64 vil passe fint heri! Rammen, der ligner et frimærke med stempel og pris, får også tankerne hen på en tid, hvor man havde pennevenner og skrev breve hver uge.
Hvad enten de originale billedrammer gives med eller uden billeder i, vil de lede tankerne hen på andre tider og være en rigtig fin gave, der pynter flot på hylden eller skrivebordet.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem frimærke, diskette, fjernsyn og guldramme
  • Beskrivelse: billedrammer til et billede på 10 x 10 cm

Detaljer

  • Variant: frimærke
  • Beskrivelse: billedrammer til et billede på 10 x 10 cm

Detaljer

  • Variant: diskette
  • Beskrivelse: billedrammer til et billede på 10 x 10 cm

Detaljer

  • Variant: guldramme
  • Beskrivelse: billedrammer til et billede på 10 x 10 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-24T04:06:47+00:00