Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Shotsglas af is

129 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

For smagens skyld skal de små shots helst severes og nydes kolde. Shotsglas af is er designet til at holde de små drinks kolde, så smagen kan komme til sin fulde ret på en enkel og effektiv måde. Hæld vand i formen, frys den ned, tag den op, når det er tid til shots, og nyd et lækkert, koldt shot, som det er meningen, det skal nydes! Gaven til dem, der er vilde med shots og som ikke vil mangle noget til festen.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Det er ikke nok når shots er kolde - de skal helst være iskolde! Her er muligheden for at drikke shots lige præcis sådan som det er tiltænkt. Shotsglas af is sørger for at dit shot er iskoldt - sådan som det smager allerbedst! Det eneste du behøver at gøre er at fylde skabelonen med vand og derefter stille den i fryseren. Tag skabelonen ud når festen er på sit højdepunkt og server dejlige kolde shots i flotte shotsbægre af is.
Det gør ikke bare shottet koldt og drikkeklart, men bringer også smagen stærkere frem. Løb ingen risiko - enhver ved at lunkne eller varme shots er et absolut no-go! Brug shotsglas af is til din næste fest eller forær dem til den ven, der oftest inviterer til fest, så er du nemlig sikker på, at der er iskolde drinks på menuen.

Detaljer

  • Mål (æske): 13 x 13 x 7 cm
  • Mål (shotsglas): 6 cm x 3 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-18T23:03:22+00:00