Har du brug for hjælp?

Shots-roulette

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Med shots-roulette er det næsten ligesom at være på casino. Rouletten er udvidet med shotglas, så der rigtig kan komme gang i både spil og fest. En rigtig god gaveide til en sjov og festlig aften med gode venner, hvor der er masser af våde varer involveret!

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gaveide vil helt sikkert blive et kæmpe hit næste gang der skal holdes spilleaften sammen med vennerne, eller I bare gerne vil have en våd aften med masser af sjov! Roulette er både sjovt og spændende, og med shots-roulette bliver det endnu sjovere og lidt mere spændende! Reglerne er stadig de samme som i klassisk roulette, en kugle bliver bragt i rotation, man gør sin indsats, men i stedet for at satse med chips, satser man med shots. På den måde skulle humøret gerne stige i takt med promillen. Jo mere man satser, i jo bedre humør bliver man. Alle slags shots kan naturligvis drikkes, så det er bare med at åbne barskabet og finde noget, man kan lide, og skulle man lige trænge til en lille pause og drikke noget uden alkohol, må man selvfølgelig også gerne hælde noget andet i sine shots, så man kan holde til at feste hele natten.
En rigtig god og ikke mindst sjov gaveide, der giver masser af sjov på en festlig aften med masser af våde varer sammen med gode venner.

Detaljer

  • Beskrivelse: kan spilles af 2-8 personer, indeholder roulette-hjul, bold, reservebold samt 16 shotsglas
  • Materiale: kunststof
  • Mål (roulette-hjul): ca. 30 cm
  • Mål (shotsglas): ca. 5 x 4 cm
  • Bemærk: ikke egnet til spillere under 18 år

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-24T04:17:25+00:00