Har du brug for hjælp?

Shiny fotoramme med gravering - stor

379 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En skinnende ramme - og en virkelig genial idé! Den billedramme med den absolut ædel og elegant design er tilgængelig personligt indgraveret i to størrelser. I en festlig, let bølgede font du har masser af plads til at give en perfekt, skræddersyet ramme som brylluppet billedet. Store øjeblikke perfekt bevaret!

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Wow! Hvis brylluppet foto, familieportræt eller stående til at komme til sin egen fordel, vil vi gerne bakke kraftigt op om ædle billedramme fra Filippi afsige! Selv de dimensioner falde - i det mindste for stor version - fra rammen, fordi plads til et foto af størrelse 25 x 20 cm normale rammer er ikke - der udstillet på pejsen eller andet fremtrædende plads, opmærksomhed trækker magisk op. Men selv den "lille" version med plads til et billede af størrelse 13 x 18 cm ser meget imponerende!

Den fejlfri håndværk - Philippi er med rette til de højeste standarder og den bedste kvalitet - er det specielle billede i den rigtige glans. Så beriget denne mest iøjnefaldende ethvert miljø!

Stort plus for personlige præg: fire linjer, to over og to under, kan i festlig og flot publikation er indgraveret. Tilstrækkelig plads til (for eksempel) navn og dato, en varm hilsen og dato med sted at starte!

Den ædle billedramme er som en bryllupsgave eller gave til indgreb så god idé som en vidunderlig ramme for familien billedet eller romantisk idé. Første klasse gave idé!

Detaljer

Shiny fotoramme med gravering

Stor version: et foto af størrelse 20 x 25 cm
Meget udførelse af høj kvalitet
Materiale: meget poleret nikkel, glas
Til stående eller hængende
4 linier graveret

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-24T05:20:34+00:00