Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508

Servietter med en sød kanin

39 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Kaniner er søde, og kaninen på disse servietter er en ekstra nuttet en af slagsen. Servietter med en sød kanin på er perfekte til det store, kolde bord til påsken, og især de små vil synes, at de er rigtig søde. En god og samtidig praktisk ide til værtindegaven til den næste påskefrokost.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Ikke nok med at servietter med en sød kanin på ser rigtig søde ud, de beskytter også både bord og tøj mod pletter, når man sidder ved spisebordet ved årets store påskefrokost. Især børn vil elske disse flotte servietter med det søde og nuttede design.
Med sine 33 x 33 centimeter er servietterne store nok til at dække skødet både hos børn og voksne, hvis de skulle komme til at gabe lidt for højt over det lækre smørrebrød eller komme til at spilde krummer ud over sig selv, så både børn og voksne kan rigtig slå sig løs med alle lækkerierne uden at skulle bekymre sig om at komme til at svine det fine tøj til.
Men selvom de er praktiske, er de først og fremmest utrolig søde og en rigtig god gaveide til værtinden, der står for at holde den næste store påskefrokost. Vi garanterer dog ikke, at børnene i børnefamilien ikke straks vil have deres egen søde kanin, når de først har set hvor kær kaninen ser ud på servietterne!

Detaljer

  • Beskrivelse: 3 lag, 20 stk. pr. pakke
  • Mål: 33 x 33 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-20T17:53:32+00:00