Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Serveringsfad med dyrefigur

Fra: 335 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Det fine serveringsfad med en dyrefigur i porcelæn vil peppe ethvert middagsbord og buffet op. Fadet er designet i klassisk hvidt porcelæn, men har et moderne udtryk i form af de påsatte, iøjnefaldende dyr. En flot gave til værtinden, der elsker at gøre noget ud af serveringen eller hende, som er vild med dyrefigurer og lækkert design.

* Skal udfyldes

  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Man spiser både med øjnene og munden, og nydelsen er ekstra stor, når maden bliver serveret på flot service. Et serveringsfad med en dyrefigur på vil derfor med garanti højne madoplevelsen og skærpe appetiten. Her kombineres det helt klassiske hvide stel og tidligere tiders populære porcelænsfigurer. Ved at montere dyrefiguren på serveringsfadet opnås et nyt, moderne og flot design - et elegant og humoristisk design, der vækker opmærksomhed uden at være for prangende.
Fadet fås i tre forskellige varianter: et fad med en ko, et med en gris og et fad med fisk. Det giver en elegant mulighed for at visualisere, hvilken mad der er på fadet. Brug koen som fad til oste, eller til tynde skiver af carpaccio eller roastbeef, og grisen til lækre skinker, salamier eller måske flæskesvær. Fisken er perfekt til fiskeanretninger som for eksempel sushi, skiver af røget laks eller minisandwich med tunsalat. Forær et fad som en elegant og funktionel gave til hende, der går op i detaljer og mener, at præsentationen af maden er lige så vigtig som smagen.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem gris, ko og fisk
  •  
  • Materiale: porcelæn

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-18T11:48:09+00:00