Har du brug for hjælp?

Serveringsfad af skifer med indgravering

259 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Til den smagfulde borddekoration: Uanset om det skal fungere som stilfuldt serveringsfad med snacks og tapas eller som tallerken, er fadet meget overbevisende i begge roller. Udover at fadet, der selvklart er flot, da det er lavet af naturmaterialet skifer, som er et af verdens ældste byggematerialer, så har brættet også mulighed for indgravering af navn og dato. På brættet står der allerede "Mr. & Mrs." og du skal så tilføje resten selv, så gaven kan blive rigtig personlig.

259 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gave vil være perfekt som gaveide til rigtig mange anledninger; til bryllup, til bryllupsdag, som indflyttergave, som værtsgave og meget mere. Det flotte serverinsfad af naturmaterialet skifer ser både rustikt, råt og meget eksklusivt ud på samme tid. Det kan bruges til mange ting: til servering af mad, snacks, tapas, frokost, morgenmad, som tallerken, eller som dekoration for eksempel med bloklys på.

Fadet har også et personligt touch, da du kan tilføje indgravering på det. På brættet står der allerede "Mr. & Mrs.", og du kan så tilføje to linjer til det. På den ene linje kan der stå op til 15 tegn og på den anden linje op til 20 tegn. En god ide, hvis gaven skal gives som bryllupsgave, er, at tilføje brudeparrets fælles efternavn og under det at tilføje deres bryllupsdato. På den måde får parret en gave, de for evigt kan bruge, som samtidig er fyldt med minder.

Detaljer

  • Materiale: skifer
  • Mål: 40 x 30 x 0,5 cm
  • Bemærk: da der er tale om et naturprodukt kan udførslen variere. Brug ikke specialtegn til indgravering
2023-12-01T08:27:48+00:00