Har du brug for hjælp?

Serveringsbræt af træ med indgravering

259 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Om du har inviteret til snacks, tapas eller en god gedigen omgang rugbrødsmadder, vil det se fantastisk flot ud at servere maden på dette rustikke serveringsbræt. Serveringsbrættet skiller sig ud, fordi det ligner, at man bare har skåret et stykke af et træ fra skoven. Rundt i kanten af serveringsbrættet, sidder nemlig stadig barken fra træet. På serveringsbrættet kan du også tilføje personlig indgravering. Faktisk kan du tilføje op til tre linjer à cirka 15 tegn på hver linje, der vil stå omkring den flotte kronhjort, der også er indgraveret på brættet.

259 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Er du inviteret til indflytterfest eller grillfest for at indvie sommeren? Du vil gerne have en fed værtinde- eller indflyttergave med, men du har ikke lige en god ide til, hvad du dog kan give? Denne gave er en sikker vinder! Her får du et flot serveringsbræt af træ, der er meget skønt og rustikt. Et serveringsbræt kan bruges til utallige anledninger, om det er til tapas og vin eller rugbrødsmadder.

En anden fordel ved denne gaveide er også, at brættet er utrolig smukt, fordi det ikke bare er et normalt serveringsbræt. Det er nemlig lavet af en skive træ, så barken stadig sidder på rundt om brættet. Det ser super flot ud og giver lidt kant til serveringen. Dertil kommer, at du kan lade brættet indgravere, så det bliver personligt. Du kan skrive en kort hilsen, navn på modtageren eller hvad du selv synes, vil være passende.

Detaljer

  • Materiale: elletræ
  • Mål: ca. 40 x 49 x 17 x 1,5 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn til indgravering
2023-12-01T02:48:12+00:00