Har du brug for hjælp?

Sengelomme

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Nu er der organisatorisk hjælp på vej til alle dem, der ikke har lyst til at stå op igen, når de først er gået i seng. I den praktiske sengelomme er der nemlig plads til alt det, du kunne gå hen at få brug for, inden du døser hen, for eksempel en bog, læsebriller eller en flaske vand.

Other customers bought

Beskrivelse

Fjernbetjeningen er faldet ned, yndlingsbogen ligger i køkkenet, og mobilen har på en eller anden måde gravet sig ned i sengen. De fleste kender nok til problemet, og for at få styr på det hele igen, er man nødt til at stå op. Men nu er det slut med kaostilstande inden sengetid, for med denne smarte sengelomme kan du så let som ingenting holde orden i sagerne, og have alt parat til når du skal i seng.
Den stabile sengelomme holdes fast mellem madrassen og sengerammen og i lommen kan du så lægge briller, læsestof og andre vigtige småting, som du ikke gider rejse dig efter igen og igen. Sengelommen er fremstillet af tykt filt, og den diskrete lysegrå farve passer i langt de fleste soveværelser.
Hvis du leder efter en lille ting til en, der har alt, er denne flotte sengelomme lige i skabet. Giv den i fødselsdagsgave eller måske i indflyttergave til et par (men så skal du selvfølgelig huske at bestille to med det samme). Denne praktiske hjælper gør hverdagen meget nemmere og mindre stressende, fordi du altid har alt, du skal bruge, lige ved siden af.

Detaljer

  • Beskrivelse: Praktisk lomme til mange småting, let at anbringe
  • Materiale: Filt og plastik
  • Mål: 28,2 x 22 x 11,5 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-04T15:25:55+00:00