Har du brug for hjælp?

Selvrørende kop

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Til alle, der ikke orker at røre i deres kaffekop - de ægte dovendyr, som man også kan kalde dem, der er gode til at slappe af og nyde livet - her introducerer vi den selvrørende kop! En redning til alle hårdtarbejdende kontormus og andre, der kører på kaffe eller andre drikke. Et ægte musthave og en god gaveide til hårdtarbejdende kaffedrikkere, der måske har så travlt, at det er perfekt med en hjælpende hånd til kaffen eller teen.

Other customers bought

Beskrivelse

Som en usynlig hånd fungerer denne selvrørende kop, når det helt af sig selv, og uden mennesker eller skeer, rører rundt i drikken, der fylder i bægeret, om det er kaffe, kakao eller te. Det selvrørende bæger har nemlig en indbygget røre-mekanisme, der mikser og rører rundt i det indhold, man hælder i bægeret. Det kan være en kaffe med mælk, sukker eller fløde, en varm suppe, der skal røres lidt rundt, en kakao, hvor chokoladen skal holdes i gang eller noget helt andet. En sand redning til alle, der har travlt med andre gøremål i hverdagen.
Udover at koppen har en indbygget røre-mekanisme, så er koppen selvfølgelig også med termo, så indholdet kan holde sig varmt længst muligt. Sidst, men ikke mindst, hører der også et låg med til den selvrørende kop, så man kan tage den med over alt, uden at man spilder. Denne selvrørende kop er en yderst brugbar og praktisk gave til alle med travle hverdage.

Detaljer

  • Beskrivelse: røre-mekanisme, termokop og låg
2022-05-24T20:02:05+00:00