Har du brug for hjælp?

Selvlysende tastaturklistermærker

75 kr
Inkl moms
- +
Har du set din kollegas computertastatur? Det ser uhyggeligt ud, men uhyggelige ting er jo også seje, hvilket helt sikkert også er tilfældet med dette disse selvlysende tastaturklistermærker, der med små uhyggelige ikoner kort tid gør din computer og computerens tastatur meget sejere. En helt speciel og anderledes gave, som især drenge der holder af gys og computerspil vil synes er sej!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

De fleste computere og ikke mindst computertastature ligner alle sammen hinanden, og det kan være svært at skille sig ud, når det kommer til at anskaffe sig elektronik. Det laver denne gave nu om på! I denne gave får man nemlig noget helt specielt. De selvlysende tastaturklistermærker kan sættes oven på dit normale computertastatur og vupti - man har nu et sejt og ikke mindst uhyggeligt computertastatur med ikoner, der i zombie-stil vil skræmme og fascinere dem, der ser ens seje og pimpede computer.
Det er altid godt at skille sig ud, og det får man nu muligheden for med disse klistermærker. En anden bonusinformation om disse uhyggelige, selvlysende tastaturklistermærker er, at de har den fede "glow in the dark-effekt", så i fremtiden vil man heller ikke have problemer med at se, hvad man skriver, når det er mørkt. Win! Denne gave vil helt sikkert blive modtaget med glæde - især hos drenge, der er glade for computer-spil.

Detaljer

  • Beskrivelse: klistermærkerne lyser i mørke (glow-in-the-dark-effekt)
  • Bemærk: passer til alle konventionelle tastaturer
2020-12-06T01:34:40+00:00