Har du brug for hjælp?

Selfiestick

259 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Nu kan du tage selfies som en professionel! Med denne seje selfiestick til smartphones er det ingen sag at tage gode billeder og samtidig sørge for, at alle kommer med i første omgang. Nu er det slut med at fumle med mobilen, mens du strækker armen og febrilsk prøver at ramme knappen, samtidig med at du holder øje med, at alle nu også er med på billedet. Selfiesticken gør det legende let at tage de perfekte billeder - en genial gaveide til alle, der er vilde med at fotografere med mobilen.

Other customers bought

Beskrivelse

De fleste har nok prøvet at stå med deres smartphone i en langstrakt arm og forsøge at tage en god selfie med vennerne - og helst også den fine baggrund. Nu er løsningen på alle selfieproblemer her - en selfiestick! Med den praktiske stick med teleskoprør kan du så let som ingenting tage super gode billeder af dig selv og vennerne til fest eller ved stranden - helt uden af skulle spørge forbipasserende om hjælp. Det er bare at montere smartphonen i holderen, posere og knipse løs. Udløseren sidder på håndtaget, så når mobilen først sidder fast, kan sticken holdes i alle vinkler - det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan dine selfies kommer til at se ud.
Selfiesticken er en super gaveide til alle, der er trætte af den yderst begrænsede baggrund på normale selfies, eller dem, der bare mangler den ultimative selfiegadget. Et must have til alle, der er vilde med at tage billeder med mobilen.

Detaljer

  • Beskrivelse: selfiestick som kan blive op til en meter, udløseren sidder på håndtaget, batterier, bluetoothforbindelse osv. er ikke nødvendige, ved hjælp af skruetvingen er det muligt at sætte smartphonen fast i forskellige vinkler, kompatibel med næsten alle smartphones (f.eks. iOS og Android)
  • Bemærk: Android-brugere skal downloade appen "Camera360 Ultimate" for at kunne bruge selfiesticken

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-06-14T02:15:50+00:00