Har du brug for hjælp?

Schwings - vinger til skoene

85 kr
Inkl moms
- +
En bevinget gave! Flyv ud i verden med dette moderigtige tilbehør på skoene og bliv en trendsætter. Med vinger til skoene går man aldrig forkert i byen, for denne gave er et hit hos alle, der har sin egen stil og godt kan lide specielle outfits. Sneakerfans og englebørn vil med garanti sætte pris på et par vinger til skoene.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne gave kan man pifte ethvert outfit op. Et sæt Schwings-vinger til skoene er en individuel og anderledes måde at style sit look på, som alle trendsættere vil blive glade for. Med disse vinger får både skoene og personen, der har dem på, et helt nyt udtryk frem, som ikke er til at overse. Vælg mellem forskellige farver, så du får de helt rigtige vinger, der passer til modtagerens stil og humør. Denne gaveide er moderigtig og får modtageren helt op at flyve.
Det er nemt at sætte vingerne fast på skoene med snørebåndene og lige så nemt at udskifte dem med et nyt par i en anden farve - således kan man på ingen tid få et nyt look. Måske har vennerne også shwings? Så er det oplagt at bytte og låne af hinanden! En gave med stil som alle med sans for mode og hang til sneakers vil sætte stor pris på.

Detaljer

  • Variant: gul

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-11-25T20:15:55+00:00