Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 299,- kr.
8987 5508

Schwings - sjov skopynt Flammer

85 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Til alle dem, der drømmer om at kunne flyve - med dette sjove skopynt er det i hvert fald muligt at give skoene vinger. Hvis man gerne vil have lidt ekstra opmærksomhed, eller bare har lyst til at pifte sit outfit lidt op, kan man sætte sjov skopynt på sine sko. Det er en kreativ og anderledes gave til alle, der ønsker at give sine sko et ekstra pift.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 299,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

En moderigtig gave som helt sikkert får modtageren til at flyve op af stolen af bare begejstring. De flotte Schwings er sjov skopynt, der gør ethvert outfit ekstra personligt, er et blikfang på skoene og den helt rigtige gave til modebevidste mennesker i alle aldre. Hvad enten man har store eller små sko, bliver de med denne kreative accessory til noget helt særligt.
Denne gave er perfekt til alle, der har tillagt sig en bestemt stil, men samtidig godt kan lide at gøre sit outfit endnu mere personligt. Her handler det ikke så meget om, hvilken stil det er, men mere om, hvordan den kan gøres til noget helt specielt. Skopynten passer til de fleste typer sko, og om man vælger de flotte vinger eller det sjove overskæg, så sætter de kulør på hverdagen med deres specielle former og farver. De kan både kombineres med forskellige sko men også med hinanden.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem pink sommerfugl, grøn sommerfugl, sølv lyn, guld lyn, overskæg og flammer
  • Materiale: 100 % polyester

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-12-16T19:49:38+00:00