Har du brug for hjælp?

Salt & Pepper - sødt salt og peber-sæt

189 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Denne gaveide er både praktisk og kreativ og vil helt sikkert pynte i køkkenet hos venner og familie: Her har du nemlig et sødt salt og peber-sæt, med to små figurer på en bænk. Det er en fin og kreativ gave, som opfylder et ellers kedeligt job som salt og peber-sæt. Det pynter samtidig med, at det er praktisk. En oplagt gaveide til bedsteforældre, til mors dag eller til dem, der har ønsket sig et salt og peber-sæt til jul eller fødselsdag.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Nu har salt og peber fået deres eget lille, romantiske sted i hjemmet, så de altid er klar til at krydre maden og samtidig kan være et dekorativt indslag på spisebordet. Med et sødt salt og peber-sæt krydres maden ikke bare, som man vil have det, for bordet får også et fint lille ekstra pift. Sættet forestiller to figurer - Salt og Peber - der sidder på en bænk sammen. Salt og peber-bøsserne er farvekoordinerede således, at den hvide figur er til salt, og den sorte figur er til peber - så er det ikke til at tage fejl af, hvad der er hvad.
Giv et sødt salt og peber-sæt i gave til bedstemor, til mor i mors dag-gave, eller til dem, der specifikt har ønsket sig et salt og peber-sæt til jul eller fødselsdag, som vil mumle "Øhhh, tak, men... Hvad er det?" inden de opdager, at det søde sæt kan indeholde salt og peber.

Detaljer

  • Materiale: keramik, rustfrit stål
2020-11-25T22:07:03+00:00