Har du brug for hjælp?

Salt og peber-sæt fra Philippi

Fra: 169 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Her har du fundet den helt rigtige gave til alle, der kan lide velkrydret mad og har sans for flot og anderledes tilbehør til køkkenet. Salt og peber-sættet fra det kendte designermærke Philippi vil bringe stil og velkrydret mad til bordet! En oplagt gaveide til forældrene eller andre, der genkender god stil, når de ser det.

* Skal udfyldes

169 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Her er salt og peber-sættet til forældrene der har alt: Et flot salt og peber-sæt fra Philippi, der kommer i et lækkert design, som vil trække smil frem i alle køkkener og ved alle spiseborde. Den lille engel og djævel i fint skinnende eller mat design skal nok sørge for, at der altid er masser af salt og peber til al den lækre mad, du disker op med! Med den himmelske saltbøsse og hans djævelske følgesvend er du sikret et velbalanceret forhold mellem godt og ondt, hvidt og sort, salt og peber.
Skulle det flotte sæt undtagelsesvis ikke blive brugt, står det i stedet bare og ser godt ud på køkkenbordet ved siden af komfuret eller på hylden, hvor fra de holder skarpt øje med alt, hvad der foregår i køkkenet.
Med det her salt og peber-sæt rammer du helt præcist den rigtige gave til kvinden der har alt, køkkenchefen, og selvfølgelig alle dem, der kan lide velkrydret mad, og har sans for flotte gadgets til køkkenet. Og hvem kan ikke lide at se på et stykke veldesignet brugskunst med en virkelig vigtig funktion i køkkenet?

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem engel og djævel
  • Mål: 7 cm høje

Detaljer

  • Variant: engel
  • Mål: 7 cm høje

Detaljer

  • Variant: djævel
  • Mål: 7 cm høje
2020-12-05T07:03:18+00:00