Har du brug for hjælp?

Salt og peber-robotter

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Sæt liv i middagsbordet med de sjove salt og peber-robotter, der kan bevæge sig. Blot træk dem op og de vil bevæge sig hen for at krydre din tallerken. De bevægelige salt og peber-robotter er en oplagt gaveide til drenge, der er vilde med tandhjul, skruer og teknik.

Other customers bought

Beskrivelse

De bevægelige salt og peber-robotter er et salt og peber-sæt, som du aldrig har oplevet det før. Med dem på bordet er det fuldkommen ligegyldigt, om du har korte arme og spisebordet er stort. Du og dine gæster behøver ikke længere at række ud efter krydderierne - salt og peber-robotterne kommer selv hen til jer. Det nytænkte krydderisæt leveres med en hvid robot til salt og en sort robot til peber.
Robotterne er udformet i hærdet plast med sjove detaljer som for eksempel røde øjne og en måler på maven. Hovederne på både salt og peber-robotterne kan skrues af, så der kan hældes frisk salt og peber ned i halsen. Denne del af sættet er vaskbart, så man løbende kan holde området til krydderierne rent. I siden er salt og peber-robotten udstyret med et optræk. Drejer du det rundt, vil robotterne begynde at bevæge sig henover middagsbordet. Saml hele familien omkring middagsbordet og overrask dem med de enestående, bevægelige salt og peber-robotter. Måske skærper det endda appetitten hos de små, når de ser robotterne bevæge sig rundt på bordet. Lad salt- og pebersættet give ekstra smag til din mad, eller giv dem som gave til ham, der elsker sjov og mekanik.

Detaljer

  • Beskrivelse: salt og peber-sæt, der kan trækkes op
  • Materiale: hærdet plastik
  •  
  • Vægt: 300 g
  •  
  • Mål: 7 x 9, 5 x 3 cm
  • Bemærk: velegnet til fødevarer

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-21T08:14:01+00:00