Har du brug for hjælp?

Sæt med 4 dødningehovedshotglas

109 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Skååål i de små.. dødningehovedglas! Disse shotglas er noget for sig og helt sikkert den perfekte gaveide til alle med en morbid humor og hang til spøjse glas. De små dødningehoveder kan indeholde 45 ml af din yndlingssnaps eller -shot og bliver med garanti til et highlight til næste fest, når de høje procenter kommer på bordet. Giv dem til hverdagens vikinger og metalhoveder.

Other customers bought

Beskrivelse

Var det noget med at nyde en skål som de gamle vikinger? Okay det er selvfølgelig ikke et rigtigt kranie, der drikkes af, men de sjove glas giver alligevel en lidt rustik feeling, når der skåles i snaps og lignende med høje procenter. Denne gaveide består af fire små shotglas, der hver kan indeholde 45 ml, så det er et ordentligt shot I kan få jer, når du sætter glassene på bordet til næste fest.

Glassene kan gives i mange anledninger, men du skal nok lige være opmærksom på, at det ikke er alle, der vil synes om at have dødningehoveder i barskabet, så det er med at vælge modtageren med omhu. Men hvis du kender en, der er vild med anderledes glas og har en lettere morbid humor, er disse fire glas den perfekte gave. Du kan også tage dem med som værtindegave til halloweenfesten, så der er garanti for en uhyggelig stemning, ved bordet. Giv dem til metalhoveder eller andre, der er vilde med underlige brugsgenstande, så vil de sjove shotglas helt sikket falde i god jord hos modtageren.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 4 glas
  • Materiale: glas
  • Kapacitet: ca. 45 ml
  • Vægt: ca. 500 g (for hele sættet)
  • Mål: ca. 6 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-19T13:17:00+00:00