Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller drag & drop
Quality of selected imagel

Rund glascoaster med billede

99 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Her har du en praktisk, fin og personlig gaveide. En gaveide, der vil skabe glæde og hive de gode minder frem; en coaster, hvor du selv kan vælge et billede, der vil blive printet på coasteren. Den er beregnet til at stille kopper og glas på, så du ikke skader dit bord. Denne coaster er lavet af glas og vil pynte fint med dit personlige billede på. Især en god gaveide til indflytterfesten!

Other customers bought

Beskrivelse

En gave, der både er praktisk, sød og personlig er ofte de bedste gaver, fordi de indeholder de bedste egenskaber i én gave. De har et praktisk formål, er brugbare, og samtidig er du sikker på, at der er blevet tænkt over gaven, hvilket betyder en hel del. Denne gave er ingen undtagelse. Her får du en coaster af glas, som er til at stille glas eller kopper på, så du ikke skader dit bord og det får rander. Det endnu bedre ved denne coaster er, at du kan designe det med et billede. Du vælger bare lige det billede du ønsker, og det vil blive trykt på underlaget. Det vil så i den færdige udgave blive til en gaveide, der vil skabe stor glæde. Især hvis du vælger et billede, der bringer minder frem hos modtageren af gaven.

Denne personlige gave er en sikker vinder, for den kan gives til alle personligheder til enhver anledning.

Detaljer

  • Materiale: glas
  • Mål: 10 cm, bredde 0,4 cm
  • Bemærk: tåler ikke opvaskemaskine, skal bare tørres af med en klud, ca. 2,5 mm af billedet bliver skåret af ved tryk og er derfor ikke synligt på underlaget

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-19T13:56:59+00:00