Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Roterende lysestage med sommerfugle

129 kr
Inkl moms
- +
Så let som ingenting danser de små sommerfugle på væggen og spreder en skøn sommerstemning. Nu kan du give følelsen af at stå på en grøn eng med farverige, flagrende sommerfugle i gave - nemlig denne søde roterende lysestage med sommerfugle, som liver et hvert hjem op. Giv den i gave til en, der trænger til sommerstemning året rundt.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Selvom sommeren kan synes langt væk, når vi når efteråret, kan man næsten mærke en lille sommerbrise, høre fuglene synge og dufte græsset og blomsterne. Ja, man kan drømme sig helt væk, når man betragter denne smukke lysestage, som så fint roterer og samtidig skaber smukke billeder på væggen.
I den sølvfarvede lysestage er der udstanset sommerfugle i forskellige størrelser, og når den oplyses indefra med et fyrfadslys, får det de mange sommerfugle til at flyve ud i stuen, idet de projekteres op på væggen. Få sommerstemningen til at vare hele vejen gennem vinteren hos en, du holder af, og gør brug af en fortryllende gaveide, som spreder glæde til alle, der gerne vil sætte trumf på, når der skal skabes en hyggelig stemning.
Den roterende lysestage med sommerfugle skaber en let og legende atmosfære i et hvert hjem, og så er den oven i købet dekorativ og flot at se på.

Detaljer

  • Mål: 8 x 12 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-16T09:52:05+00:00