Har du brug for hjælp?

Robo - nøddeknækker

Fra: 215 kr
Inkl moms
- +
I har fået udstedt en vigtig opgave, som skal udføres. Jeres mission er at knække nødder! Med de her flotte, farverige og nøddeknusende robotter bliver det en leg at fuldføre missionen. Giv Robo til en ægte nøddeelsker, der kan nyde en nød med erklæringen "mission accomplished".
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

De her søde, sjove og virkelig dekorative nøddeknækkere vil bringe glæde, leg og fantasifulde missioner, fordi de er en sjov gaveide på alle tider af året. De to robotter i flotte, sprælske farver gør bare, at man har lyst til at knække en masse nødder - ind i munden eller maven med nødden på robotten, og mens robotten gør store øjne så skruer du ellers løs på den store gule skrue og knæk; en fin nød bliver gjort fri af sin skal og er lige til at spise. Så enkelt og sjovt kan det blive at spise alle slags nødder lige fra mandler, valnødder, hasselnødder osv.
Det her er gaven til alle, der elsker nødder, store som små, men også til folk, der synes godt om anderledes og fedt designet brugskunst, som har en vigtig funktion i hverdagen, og som samtidig har evnen til bare at se virkelig flot ud på hylden, bordet eller i køkkenet. Det bliver svært ikke at lukke de her søde og meget hjælpsomme robotter ind i sit hjerte - de vil jo gøre alt for at knække nøden for dig!

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem blå og rød

Detaljer

  • Variant: blå
2020-12-05T17:24:31+00:00