Har du brug for hjælp?

Ringholder-hund

Fra: 85 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Til alle passionerede smykkesamlere er denne gave perfekt! Den søde lille ringholder-hund er fuldstændig ideel til at passe på ringene, når de ikke sidder sikkert på fingrene af den skønne ejer. Oplagt gaveide til teenagepiger og andre accessory-entusiaster.

* Skal udfyldes

85 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Hvis du gerne vil sørge for, at dine ringe er super godt bevogtet, når altså de ikke sidder på din fingre, så er dette den ideelle gave til hende, der samler på ringe. Denne ringholder-hund er den mest nuttede smykkeholder, som vil gøre sig så fint på makeupbordet, på hylden på badeværelset eller kommoden i soveværelset. Størrelsen på den fine lille hund gør, at den er nem og dekorativ at placere alle steder i hjemmet, og så snart dine smykker bliver hængt på halen, snuden eller ørerne, bliver den bare endnu mere dekorativ at se på.
Med denne gaveide sikrer man sig, at man altid ved, hvor ens smykker er, for hvis ikke man selv har dem på, så er det jo fordi at den lille Vuf bevogter dem indtil næste gang, du har lyst til at have dem på. Det ekstra plus er, at man kan se alle sine ringe og på den måde glemmer man ikke lige den lille, sjove ring man købte, men aldrig får på, fordi den er gemt væk i en lukket smykkeæske. Nu kan man virkelig matche smykkerne til dagens outfit! Gaven vil selvfølgelig både falde i god jord hos smykke- og hundeelskere. En flot vagthund til de smykker, du holder af.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem sort og hvid

Detaljer

  • Variant: sort

Detaljer

  • Variant: hvid
2020-12-02T21:52:14+00:00