Har du brug for hjælp?

Retro Games Controller

215 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Tag på en rejse tilbage i tiden, hvor videospil var noget man spillede på fjernsynsskærmen! Med denne retro games controller kan du per plug og play spille over tohundrede af de allerbedste 8-bit-games klassikere og mærke suset fra tiden før computerspillene. En perfekt gaveide til alle der elskede de gyldne videospildage i 80'erne!

Other customers bought

Beskrivelse

Tag en runde computerspil med denne retro games controller og sæt tiden tilbage til dengang videospil var det helt nye indenfor spilleverdenen. Tag til 80'ernes vilde dage, hvor de seje 8-bit-games fik hele stuen til at lyse op i et stort farvestrålende lysshow, imens der blev spillet på liv og løs. Det er ganske enkelt: tilslut retro games controlleren til fjernsynet med et kabel og spil løs! Det eneste det kræver er, at du har de rigitge cinch-indgange (rød, hvid, gul) og 3 stk. AAA-batterier.
Der skal nok være et spil, som du vil elske, iblandt de tohundrede forskellige spil, så det gælder bare om at komme i gang. Der er noget for enhver smag: Action, Shooter, Puzzles, Sportsimulation eller det gode gamle Jump 'n' Run. Tag retro games controlleren frem når det er gråt og trist udenfor og rejs tilbage til 80'erne sammen med hele familien eller vennerne. Det vil med sikkerhed få humøret op og sørge for en herlig stemning på en kedelig grå eftermiddag. Hvis du har en ven eller veninde der er vilde med de gamle 8-bit-games, så er det her den allerbedste gaveide der findes!

Detaljer

  • Beskrivelse: videospil controller med 200 8-Bit-games, inkl. cinch-kabel til audio/video tilslutningen, brugsanvisning, ikke inkluderet: 3 x AAA-batterier
  • Materiale: kunststof og gummi
  • Vægt: ca. 0,11 kg
  • Mål: ca. 7 x 5 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-06-24T04:37:28+00:00