Har du brug for hjælp?

Real Love - armbånd

75 kr
Inkl moms
- +
Har du en bedste veninde af den slags som du ville gå igennem ild og vand for? En bedste veninde, der altid er der for dig og som betyder uendeligt meget for dig? Den bedste veninde fortjener helt sikkert en gave, og her er en oplagt en af slagsen. Denne bff-gave er et fint armbånd i lyserødt med perler og et vedhæng af messing, hvor der står Real Love. Armbåndet er lavet på en sådan måde, at det kan justeres i størrelsen. Det gør du bare ved at hive i de to snore på hver side af vedhænget.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det er ikke kun mellem kærestepar og i ægteskaber, at der er tale ægte kærlighed. Ægte kærlighed figurerer også i venskaber, og især de tætte af slagsen. De slags venskaber, hvor man har en ven for livet, en man stole på og en, man altid kan regne med. Et andet udtryk for en sådan bedste ven er BFF, der står for best friends forever. Sådan en man taler med hver dag og deler alt med.

Sådan en veninde fortjener en helt personlig og unik gave, som for eksempel dette armbånd. Armbåndet er i en yndig lys pink farve, har fine perler og indeholder desuden et smukt vedhæng af messing. På vedhænget står der Real Love, og det beskriver fint den ægte kærlighed, der godt kan være til stede i venskaber.

Detaljer

  • Beskrivelse: fint armbånd med vedhæng med teksten "real love" og perler
  • Materiale: 50 % bomuld, 50 % polyester
2021-01-25T12:04:45+00:00