Har du brug for hjælp?

Reagens-shotsglas

85 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Gajol, vodka eller andre lækre shot, bliver lidt mere videnskabelige, når de kommer i disse reagens-shotsglas, der pludselig skaber lidt liv i festen. Om du holder temafest, eller du bare vil gøre lidt ud af dine shot, så er disse glas et sjovt party element, der gør din næste fest lidt sjovere. Det kan være en god gave til videnskabelige folk, der godt kan lide alkohol.

Other customers bought

Beskrivelse

Disse reagens-shotsglas vil ikke kun gøre det sjovt for kemikerne, men det vil faktisk kunne sætte gang I hele festen! Om det er likør, vodka eller forskellige gajol-shots i er til, får man en lidt sjovere oplevelse ud af disse reagensglas, der fungerer perfekt som shotsglas. Man kan sikkert også blande nogle helt unikke ting i laboratoriet, hvis man har lyst til at eksperimentere med sine shots. Det giver i hvert fald hurtigt en festlig stemning, når disse shots kommer frem.
Det er en perfekt gave til dine venner uanset om de er nørdede eller ej, så længe de kan finde ud af at drikke. Derfor kan du selvfølgelig også kombinere gaven med en flaske shots, så du i hvert er helt sikker på at der kommer gang i festen, som du kommer til med gaven.

Detaljer

  • Beskrivelse: shotsglas i reagensglasdesign, bliver opstillet som 6 kolber, der står i en kunststofbehover
  • Materiale: kunststof
  • Kapacitet: 40 ml

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-06-14T00:29:57+00:00