Har du brug for hjælp?

Ramme til den første kommunion med indgravering

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Den første kommunion er en vigtig begivenhed i den katolske kirke og bestemt en grund til at fejre. Der bliver holdt fest for hovedpersonen, og til festen gives der gode gaver. Det betyder, at du også har brug for en god gave til kommunionen, og her er den! En billedramme, der både har plads til et billede i størrelsen 10 x 15 centimeter på venstre side af rammen, og på den højre side af rammen er der plads til indgravering af navn, dato eller lignende.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Den første kommunion er en vigtig milepæl, som normalt bliver fejret af familien for børn i den katolske kirke. Først er der kirkelig ceremoni i den katolske kirke, og derefter er der fest i privaten med familie og venner. Som en gave til denne smukke lejlighed er det en oplagt ide at give noget, der har varig værdi som for eksempel denne skønne billedramme med personlig indgravering.

Rammen har plads til et billede i størrelsen 10 x 15 cm, som sidder i den venstre side af rammen. I den højre side af rammen er der plads til en indgravering. Der er i alt fire linjer, hvoraf de to første har plads til 10 tegn. Den trejde linje har plads til en dato, og på den sidste linjer har du 12 tegn at gøre godt med. Du kan derfor f.eks. indgravere "1. kommunion" på de første to linjer, dato på den trejde linje og navn på den fjerde linje.

Detaljer

  • Beskrivelse: med indgravering, passer til et billede i størrelsen 10 x 15 cm
  • Materiale: mattforsølvlet og lakeret
  • Mål: 17 x 17,5 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn til indgravering

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-12-05T06:06:21+00:00