Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller drag & drop
  Quality of selected imagel

  Pyntepude med billede

  169 kr
  inkl. moms, plus forsendelse
  DHL Express muligt
  - +

  Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

  Pyntepuden med dit yndlingsbillede på er en dejlig og blød gave til din kæreste, din bedste veninde eller til en i familien. Med den fine pude sidder din kæreste altid i sofaen, også selvom han i virkeligheden er rejst om på den anden side af jorden - og på den måde kan du stadig kramme og kysse ham, lige så meget du vil!

  * Skal udfyldes

  169 kr

  Other customers bought

  Beskrivelse

  En gaveide, der kan være med til at gøre savn og længsel mere udholdelig for en periode: pyntepuden passer både til sofaen, stolen og sengen, og står nydeligt med det billede printet på, som betyder allermest for dig! Puden kommer i den helt rigtige kramme størrelse på 40 x 40 cm, og du gør selv gaven helt unik med dit eget valg af billede, som du uploader her og så er et styk meget personlig gave på vej i din retning.

  Fin pyntepude med dit yndlingsbillede på kan gives til mange forskellige anledninger. Det er en julegave, der med sikkerhed vil gøre bedsteforældrene lykkelige, så kan de jo have den lille ny siddende på sofaen hver eneste dag. Eller giv den til din kæreste, hvis du står over for at skulle på mange forretningsrejser i en periode, så kan hun kramme dig, når hun savner dig rigtig meget - og du skal selvfølgelig også selv have en af hende, som du kan tage med på rejserne!

  Detaljer

  • Materiale:
   • Overflademateriale: 100 % polyester
   • Fyld: 100 % polyester
  • Mål: 40 x 40 cm
  2022-05-18T20:02:54+00:00