Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller drag & drop
Quality of selected imagel

Personlig pudseklud med superhelt

99 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En sjov og fin måde at fortælle din far hvor meget du elsker ham. Den seje pudseklud til brillerne, med en rigtig sej superhelt med kappe på, er en fed gaveidé til Fars Dag. Du skal nemlig skrive en kort, men meget personlig tekst på pudsekluden - nu vil din far tænke på dig hver eneste gang han pudser brillerne.

Other customers bought

Beskrivelse

Den seje superhelt ser ud til at være 100% klar til at flyve ud i verden og hjælpe alle der kunne være i nød. Den lille superhelt er tegnet i en helt enkel streg, som en tændstikmand med slips og kappe. Det her er en personlig pudseklud med en superhelt der vil få dig til at få dig til at smile over hele femøren. Det kan godt være at det er en lille gave, men en gave der får dig til at smile er i virkeligheden en meget stor gave. Hvis du synes det er på tide at minde din far om hvor meget du elsker ham på Fars Dag, så er den personlige superhelte pudseklud en rigtig god idé.

Den personlige pudseklud med superhelt har en god størrelse på 15 x 17,5 cm, og det vil være den eneste klud din far har brug for, for at brillerne er rene og klar til at tage på. Hver gang han pudser sine briller, vil du være den han tænker på. Pudsekluden kan personliggøres ved at du skriver "Du er min superhelt", "Du er den bedste", "Verdens bedste far" - eller hvad du nu synes at din far skal have at vide. Sej og personlig gaveidé!

Detaljer

  • Beskrivelse: personlig pudseklud med superhelt
  • Materiale: 100% polyester
  • Mål: 15 x 17,5 cm
  • Bemærk:
    • ingen specialtegn
    • vaskes ved 40°C og uden skyllemiddel

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-06-13T23:57:49+00:00