Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller drag & drop
Quality of selected imagel

Personlig pudseklud med fugle

99 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En sød, lille måde at fortælle din mor at du elsker hende. Den nuttede pudseklud til briller, med en stor fugl der får en blomst af den lille fugl, er en fin gaveidé til Mors Dag. Du kan nemlig få en kort, men helt personlig tekst på pudsekluden - så vil din mor tænke på dig hver gang hun pudser sine briller.

Other customers bought

Beskrivelse

Den lille fugleunge forærer dens mor en fin lyserød blomst, mens det ser ud til at fuglemor kvidrer lige så der kommer hjerter ud af næbbet på hende. Hele den lille scene er i sarte lyserøde og blå farver og stregen det er tegnet med er dejligt naiv. Den personlige pudseklud med fugle kan ikke gøre andet end at få dig til at smile, og det er med til at gøre denne, umiddelbart lille gave, til en virkelig stor gaveidé. Så hvis du gerne vil minde din mor om hvor meget du elsker hende på Mors Dag, men ikke synes at hun skal have blomster og chokolade, så er den personlige pudseklud et godt bud.

Den personlige pudseklud med fugle har en fin størrelse på 15 x 17,5 cm, og det er den eneste klud din mor behøver for at holde læsebrillerne rene og klar til at kigge igennem. Og hver gang hun pudser brillerne, vil hun komme til at tænke på dig. Du kan personliggøre pudsekluden til mors briller ved at skrive "Kys & kram mor", "Du er den bedste", "Jeg elsker dig" - eller hvad du nu har lyst til at overraske din mor med. Fin og personlig gaveidé!

Detaljer

  • Beskrivelse: personlig pudseklud med fugle
  • Materiale: 100% polyester
  • Mål: 15 x 17,5 cm
  • Bemærk:
    • ingen specialtegn
    • vaskes ved 40°C og uden skyllemiddel

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-19T14:22:56+00:00