Har du brug for hjælp?

Pude med personligt tryk til super mor

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Alle ved, at mor er den bedste! Det er dog ikke altid, at man husker at få det sagt til hende. Mødre er altid hjælpsomme og kærlige, og en gang i mellem er det vigtigt at huske på at give sin søde mor noget igen. En buket blomster er en klassiker, men det er helt sikkert noget, din mor har prøvet før. Denne gave herimod er noget, din mor nok ikke har set før. En skøn pude med personligt tryk, der er lavet lige til hende. Så bliver det ikke bedre!

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Der er én ting, der er sikkert og vist: Mødre er de bedste i verden og de fortjener helt sikkert en gave en gang i mellem. Typiske gaver til mødre er chokolade og blomster, men her er en gave, der er langt mere kreativ, speciel og helt sikkert vil gøre din mor henrykt.
Denne gave er en pude, der har et tryk, som du selv kan designe og personliggøre. Trykket er lavet som en form for emblem, hvor der står "bedste mor", og under det kan du tilføje et navn eller kælenavn på op til 10 tegn. Du kan vælge mellem seks farver, som pudens tryk vil blive trykt i: sort, blå, grøn, gul, pink og rød.

Puden er 40 x 40 centimeter, og betrækket kan let tages af puden og vaskes i vaskemaskinen. En skøn gaveide til mors dag eller når du synes, din mor fortjener lidt ekstra forkælelse.

Detaljer

  • Varianter: tryk fås i farverne blå, gul, grøn, lyserød, sort eller rød
  • Beskrivelse: pude med tryk og navn på op til 10 tegn
  • Materiale:
    • Overflademateriale: 100 % polyester
    • Fyld: 100 % polyester
  • Mål: 40 x 40 cm
  • Bemærk: betrækket kan tages af puden og vaskes i vaskemaskinen ved maks. 40 grader

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-06-14T02:21:40+00:00